Albert Cavallé aprofitava el seu atractiu per seduir les víctimes i quedar-se els seus diners
Albert Cavallé aprofitava el seu atractiu per seduir les víctimes i quedar-se els seus diners

El jutge absol l'home acusat d'estafar dones després de seduir-les

RedaccióActualitzat

El conegut com "estafador de l'amor", acusat d'enganyar desenes de dones seduint-les i mantenint-hi relacions, ha estat absol del delicte d'estafa en el primer dels judicis que tenia pendents. Encara se l'ha de jutjar per una quinzena de denúncies més

Albert Cavallé, de 37 anys, s'enfrontava a una petició de pena de presó de dos anys i mig pels delictes d'estafa i apropiació indeguda.

El jutge no considera provat que l'home, estafés la dona que el va denunciar, a qui va conèixer a través de la plataforma de contactes Badóó, i subratlla que hi ha divergències importants entre les dues versions.

L'acusat va manifestar que li va demanar diners per pagar el lloguer i menjar. Sí que queda provat que la dona li va deixar més de 2.000 euros, però no s'ha pogut provar que aquest engany sigui constitutiu del delicte d'estafa.

En canvi, sí que s'ha considerat que hi ha hagut conducta enganyosa i en cas que s'hagin de reclamar aquests diners, la denunciant ho haurà de fer per la via civil.

L'home té acumulades fins a 17 denúncies de diverses dones que asseguren que les va estafar després de seduir-les fent-se passar per advocat, alt executiu o agent immobiliari demanant quantitats que arriben als 60.000 euros.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut