L'estafador de l'amor nega les acusacions d'una víctima i diu que li va tornar els diners

Albert Cavallé s'enfronta a una petició de pena de presó de dos anys i mig

Actualitzat

El conegut com "estafador de l'amor", acusat d'enganyar desenes de dones seduint-les i mantenint-hi relacions, ha declarat aquest dimecres una altra vegada. Albert Cavallé s'enfronta a una petició de pena de presó de dos anys i mig. Ha negat les acusacions d'una de les víctimes, dient que va tornar els més de 2.000 euros que li reclama.

Cavallé, de 36 anys, ha insistit que la relació que mantenia amb la víctima era "cordial, bona i educada":

"Em va ajudar dues o tres vegades, i tan bon punt em va ser possible i vaig aconseguir feina, li vaig donar la meva primera nòmina sencera. Vull dir, vaig reparar el dany que vaig fer tan ràpid com vaig poder."

La dona denunciant, que ha declarat a porta tancada, ha explicat que li va deixar els diners perquè ell li va dir que havia perdut el DNI i no podia pagar una empresa, i perquè també li va comentar que havia de pagar unes proves mèdiques arran d'un accident. Però la fiscal ha dit que aquests dos fets no són certs.

La jutge està convençuda que l'acusat va tornar els diners perquè la dona l'havia denunciat, tot i que Cavallé ho ha negat:

"Ja estava decidit així, que quan tingués feina i pogués, l'hi pagaria. I així va ser. Però aleshores ja m'havia denunciat, suposo que pel neguit de pensar que no cobraria."

L'acusat també ha assegurat que demanava els diners per a despeses bàsiques, perquè "no estava gaire bé" amb els seus pares i "vivia en un pis amb un amic". Però aquesta versió que defensa contrasta amb vídeos on se'l veu en pisos d'alt estànding, dormint envoltat de bitllets i amb un ritme de vida de luxe.

 

 

Cavallé ha estat detingut tres vegades en els últims mesos. Aquest dimecres tenia dos judicis. En el segon, hauria enganyat la víctima fent-se passar per un inversor de borsa. Però s'ha suspès. Els seus advocats volen presentar un informe per acreditar que estava en tractament psiquiàtric en el moment dels fets.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut