Copa ULEB

El Joventut s'enfonsa amb una derrota molt severa a la pista del Hapoel de Jerusalem

Senyal d'alarma a Badalona. El DKV Joventut va perdre a la pista del Hapoel de Jerusalem, per 91-70, en partit de la Copa ULEB. Aquest és el sisè partit seguit que perd la Penya, entre Lliga ACB i competició europea. Quatre derrotes consecutives a l'ACB, i un debut a Europa amb una derrota a l'Olímpic contra el Virtus de la segona lliga italiana i a la pista del Hapoel de Jerusalem.

El conjunt badaloní va dominar el principi de partit, però, sense anotadors sobre el parquet, la Penya va encaixar un parcial de 10-0, amb dos triples inclosos de Sheffer i Katz, i el conjunt hebreu va arribar així al final del primer període amb un marcador de 24-20. Un triple de sortida de Marco en el segon quart i una cistella d'Alain Digbeu van tornar l'avantatge al DKV (24-25, min. 11). L'escorta francès i Paco Vázquez van realitzar un gran segon període en atac i, els seus punts, van permetre als seus agafar un nou avantatge (36-42, min. 17). A la represa el Joventut no va estar encertat i no van anotar cap punt en els sis primers minuts de la represa 52-45. Els punts de Nikola Radulovic van permetre a la Penya continuar dins el partit (61-56, min. 30), malgrat haver aconseguit només onze punts en tot el tercer quart. Quan faltaven set minuts per al final, el DKV es va col·locar a tres punts (66-63), però en el temps restant no va tornar a anotar en joc (només ho va fer des dels tirs lliures). El capità del Hapoel, Sheffer, i l'estrella de l'equip hebreu, Will Solomon, es van convertir en el malson verd-i-negre (van acabar amb 29 i 21 punts, respectivament) i van decantar la balança a favor del conjunt israelià (91-70).