Copa ULEB

El DKV Joventut debuta en la Copa ULEB amb una derrota contra el Virtus de Bolonya (70-78)

Ahir al vespre es va donar el tret de sortida a la Copa ULEB, la segona competició més important del bàsquet europeu després de l'Eurolliga. El DKV no va estar encertat en el seu debut ja que va perdre per 70-78 contra el Virtus de Bolonya. Els d'Aíto García Reneses van tenir les seves opcions, quan perdien per només 4 punts a 4 minuts del final, però van ser capaços de capgirar el marcador i van acabar sumant la quarta derrota consecutiva. Aquest cap de setmana la Penya visita la pista del líder, el Tau de Vitòria.

Debut per oblidar del DKV Joventut en la Copa ULEB. L'equip badaloní va perdre inesperadament a l'Olímpic de Badalona, contra el Virtus de Bolonya, un equip de la Segona Divisió italiana, per vuit punts. Tot i la teòrica superioritat, els homes d'Aíto García Reneses van anar sempre al darrere en el marcador. El pèssim percentatge en el llançament i les nombroses pilotes perdudes van ser, en bona part, la clau de la derrota badalonina. Només el nord-americà Arnold, amb 15 punts, va mantenir l'esperança per als verd-i-negres. Però els italians, gràcies a un portentós Smith, que va anotar 25 punts, no van fallar en els moments decisius. Ni la pressió ordenada per Aíto García Reneses ni el parcial de 7 a 0 encaixat quan faltaven cinc minuts van posar nerviós l'equip italià, que va aconseguir el màxim avantatge, de 14 punts, en l'últim quart. Resultats d'altres equips espanyols en la Copa ULEB: Ventspils, 95 - Etosa Alacant, 81 Makedonikos, 61 - Adecco Estudiantes, 78 KK Zadar, 72 - Auna Gran Canària, 66 Reial Madrid, 61 - Breil Milan, 62