Badalona

El govern diu que ho té tot preparat per tirar endavant el referèndum

El vicepresident del govern acusa el PSC de sumar-se als que, segons ell, posen pals a les rodes perquè els catalans puguin votar

RedaccióActualitzat

El vicepresident Oriol Junqueras anuncia que el govern ho té tot preparat per tirar endavant el referèndum. Des de Badalona, Junqueras es referma en la voluntat de celebrar el referèndum, tal com es va comprometre el govern per aquest mes de setembre.

Junqueras ha aprofitat per carregar contra el PSC, que diu que demanarà al PSOE que presenti un recurs contra els pressupostos si inclouen el referèndum. El líder d'ERC els acusa de sumar-se als que, segons ell, posen pals a les rodes perquè els catalans puguin votar:

"Estem acostumats que el PSC sempre prefereix posar-se al costat d'quells que no ens volen deixar votar, en aquest cas el PP, que no pas dels ciutadans de Catalunya que volen exercir un dret democràtic tan fonamental com el del dret a vot."

Junqueras diu que amb decisions com aquesta el PSC s'allunya de la seva història:

"El PSC s'ha allunyat molt, molt i molt del que va ser la seva història i del que hauria de ser el seu futur."

Una llotja curiosa

Junqueras era a Badalona pel partit entre el Joventut i el Barça que s'ha convertit en un homenatge als campions verd-i-negres de 1967. La llotja ha estat farcida de polítics de tots els colors.

El líder d'ERC ha coincidit amb l'expresident Artur Mas, però també amb el líder del PP, el badaloní Xavier García-Albiol, els representants dels comuins i Podem, Xavier Domènech i Albano Dante Fachin i fins i tot amb Pablo Iglesias, que també era a la ciutat.

Aquesta és la imatge de la llotja del Palau Municipal de Badalona:

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut