Barcelona

El front de pluges rebaixa la intensitat tot i que encara poden caure aquest dilluns arreu del territori

Les pluges encara poden caure fins aquest dilluns arreu del territori, especialment al litoral i prelitoral.

RedaccióActualitzat
El front de pluges d'aquest cap de setmana a Catalunya ha rebaixat la intensitat, tot i que encara en poden caure fins aquest dilluns arreu del territori, molt especialment al litoral i al prelitoral.

El punt més àlgid de les tempestes ha estat la matinada de diumenge, tot i que no hi ha hagut incidències greus. En total, el telèfon d'Emergències 112 ha atès 350 trucades, la majoria per incidències en el trànsit i també per petites inundacions en baixos, terrats i soterranis. La majoria de trucades s'han concentrat la matinada de dissabte diumenge i s'han fet des del Baix Llobregat, el Camp de Tarragona i la demarcació de Girona.

Aquest diumenge s'han ensorrat dues cases deshabitades a Piera i a Tortosa. Es creu que en tots dos casos la causa han estat les pluges. S'han desallotjat preventivament alguns veïns pròxims i no hi ha hagut ferits.

Protecció Civil manté en alerta el pla d'emergències Inuncat per aquest episodi de pluges i onades de dos metres i mig d'alçada.

Aquest diumenge han continuat les tasques de recerca del ciutadà francès desaparegut dijous a Roses mentre pescava en una zona rocosa.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut