Vilanova i la Geltrú

El Festival Faraday de Vilanova i la Geltrú ofereix un cap de setmana de música independent

Vilanova i la Geltrú acull aquest cap de setmana el Festival Faraday, un certamen que planteja concerts de música independent en petit format, unes propostes que cada cop agafen més força com a alternativa als grans festivals massificats.

Actualitzat
Vilanova i la Geltrú dóna el tret de sortida aquest divendres a una nova edició del Festival Faraday, un certamen que va néixer ara fa sis anys a iniciativa d'un inquiet grup cultural. L'escenari és idíl·lic, en un espai al costat de la platja que es diu el Molí de Mar, que durant tot el cap de setmana s'omplirà de grups de música independent.

El cartell del Faraday ofereix diverses perles, com el concert del cantautor canadenc Ron Sexsmith, o els britànics The Bluetones, en plena gira de comiat amb una única cita a Espanya, al festival de Vilanova i la Geltrú.

Petit i elegant, el Faraday ha cridat l'atenció de músics i programadors per les dimensions, l'emplaçament i la proposta musical. Recorda l'esperit més genuí dels primers anys dels grans festivals.




VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut