El diari "Ara" difon un vídeo de Junqueras, Romeva i Forn a Estremera

El jutjat d'Arganda del Rey ha prohibit la difusió d'aquestes imatges quatre dies després de la seva publicació

Actualitzat

El dia a dia d'Oriol Junqueras, Joaquim Forn i Raül Romeva a la presó d'Estremera és el que es pot veure a les imatges inèdites que ha difós el diari "Ara".

El mitjà no explica d'on ha obtingut les imatges ni diu quin dia es van enregistrar. La data que apareix a l'enregistrament no és la correcta.

A la gravació, que dura poc més d'un minut i mig, s'hi poden veure escenes com Junqueras fent classe d'història als interns. Entre aquests hi ha Romeva.

També se'l veu netejant els espais comuns o a l'interior de la cel·la, que fins fa poc compartia amb Joaquim Forn. Tots dos també apareixen jugant a tenis al pati.

També es veu Joaquim Forn, escrivint les seves memòries.

En l'article es comenten les rutines d'aquests tres reclusos, que estan en presó preventiva, acusats dels delictes de rebel·lió i malversació de fons públics, en aquest centre situat a 70 quilòmetres de Madrid.

Junqueras i Forn fa més de 7 mesos que hi són, des del 2 de novembre. I Romeva, que ja hi va estar ingressat 32 dies, va haver de tornar-hi el 23 de març.

Rovira: "Ni ells ni les seves famílies s'ho mereixen"

La secretària general d'Esquerra, Marta Rovira, ha lamentat la publicació de les imatges, un fet que ha qualificat d'"indigne". Per Rovira, que es troba a Suïssa, ni Junqueras, Romeva i Forn "ni les seves famílies" es "mereixen" que es publiquin aquestes imatges.

 

 

El jutjat d'Arganda del Rey ha prohibit la difusió d'aquestes imatges quatre dies després de la seva publicació.

 

ARXIVAT A:
Govern empresonatProcés catalàOriol JunquerasRaül RomevaJoaquim Forn
Anar al contingut