Palma de Mallorca

El creuer amb dos casos de grip nova ja viatja cap a Itàlia

Els passatgers del creuer amb un brot de grip ja han sortit del port de Palma en direcció cap a Itàlia. Els turistes que feien el viatge han pogut desembarcar a l'illa després que metges del Ministeri de Sanitat els hagin fet un control. Al vaixell hi viatjaven almenys dues persones afectades per la grip nova, dos casos que es van detectar mentre el creuer estava ancorat al port de Barcelona. Les dones i tres persones més que estaven en contacte amb elles continuen aïllades.

Actualitzat
Els passatgers del creuer "Navigator of the Seas" ja viatgen cap a l'illa de Sardenya, després d'haver passat unes hores d'aquest dijous a Palma, procedents de Barcelona. Al creuer, hi ha dues dones que tenen la grip nova, i tres persones més sospitoses d'haver-se contagiat. Els viatgers han pogut desembarcar a Palma després que metges del Ministeri de Sanitat els hagin fet un control. 

Després de pujar al vaixell, l'equip de metges ha visitat les dues dones contagiades. També han examinat el marit i el fill d'una de les dones i una amiga de l'altra. Tot i que aquests tres han donat negatiu en els primers tests de la malaltia i no presenten símptomes continuen aïllats i reben un tractament preventiu.

El creuer "Navigator of the Seas", de la companyia Royal Caribbean, segueix, per tant, el seu recorregut previst pel Mediterrani. Això, després que ahir van salpar del port de Barcelona, on es va confirmar que hi havia dos casos de grip nova.

D'acord amb les dades del govern espanyol, fins ara s'han confirmat a tot l'Estat 541 casos de grip nova. La majoria d'afectats són adolescents i joves. A tot el món hi ha 55.000 casos confirmats.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut