Reunió de la Junta Directiva de l'Orfeó Català, el Patronat de la Fundació i el Comitè Executiu del Consorci
Barcelona

El Consorci del Palau no presentarà recurs contra la sentència del cas

L'Orfeó Català i el Patronat de la Fundació de l'Orfeó-Palau de la Música han decidit demanar un aclariment de la sentència per valorar si presenten un recurs

RedaccióActualitzat

No hi haurà recurs del Consorci del Palau de la Música contra la sentència del cas Palau. Ho van decidir en una reunió extraordinària aquest dimarts a la nit, després de reconèixer que la sentència ja satisfà gairebé la totalitat de les seves reclamacions.

En canvi, l'Orfeó Català i el Patronat de la Fundació de l'Orfeó-Palau de la Música han decidit demanar un aclariment de la sentència, sobre la xifra estimada de l'espoli per, després, valorar la possibilitat de presentar-hi recurs de cassació davant el Tribunal Suprem.

Totes tres entitats, però, sí que han coincidit a lamentar la llargària del procés, que ha trigat vuit anys i mig a tenir sentència.

El Tribunal va confirmar dilluns l'espoli de 23 milions d'euros que van confessar Millet i Montull i que Convergència Democràtica va cobrar comissions il·legals de Ferrovial a través del Palau de la Música per finançar-se.

La sentència va condemnar l'expresident del Palau a 9 anys i 8 mesos de presó, la seva mà dreta, Jordi Montull, a 7 anys i 6 mesos, l'extresorer de Convergència, a 4 anys i 5 mesos, i per a Gemma Montull, exdirectora financera de l'entitat, va imposar 4 anys i 6 mesos de presó.

 

 

ARXIVAT A:
Cas PalauCorrupcióJudicial
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut