"PLAY-OFFS" PEL TÍTOL

El Caprabo Lleida guanya el Barça per 86 a 80 i empata la sèrie a una victòria

El pavelló Barris Nord de Lleida va trencar la fantàstica estadística que des de l'any passat portava el Barça als "play-offs" de la Lliga ACB. La temporada passada, en una fita històrica, l'equip blaugrana va guanyar la competició sense cap derrota ni a fora ni a casa. Aquest any, ja d'entrada, l'equip teòricament més dèbil es va fer fort al seu pavelló i va guanyar per 86 a 80.

El resultat és enganyós. El Lleida va estar guanyant bona part del partit per diferències de fins a 25 punts, i només una esprintada blaugrana va poder reduir el desavantatge a només sis punts al final. El Caprabo va jugar més com a equip que el Barça, i una prova de l'èxit del seu joc col·lectiu és que cinc jugadors, Roger Grimau, Jaume Comas, Sergio Ramos, Aaron Bramlett i Manel Bosch, van fer més de 10 punts. La primera part de l'equip d'Edu Torres va ser una de les millors que s'han pogut veure en tota la competició i ha encistellat fins a 60 punts, per 35 dels blaugranes. Pel Barça, l'única nota positiva és la recuperació de Juan Carlos Navarro, que sembla recuperat del tot de la lesió que el va apartar uns mesos de les pistes. La "Bomba" va fer 29 punts, que van ser insuficients per aconseguir la victòria blaugrana. L'equip d'"Aíto" va notar les baixes de Dueñas, Okulaja i Karnisovas. L'ESTUDIANTES EMPATA LA SÈRIE "MADRILENYA" L'eliminatòria que enfronta els dos equips madrilenys està sent ben apassionant. L'Estudiantes va empatar la sèrie, després d'un altre partit molt disputat. L'equip del Ramiro de Maeztu va guanyar per 90 a 86, amb 22 punts del base Nacho Azofra i del nord-americà Garnett. Tot i l'absència de Djordjevic per unes molèsties a la clavícula, el Madrid va jugar sempre amb possibilitats de victòria gràcies a la conducció de Raúl López i els punts d'Alberto Herreros. L'eliminatòria torna, empatada, a la pista blanca, amb la seguretat que s'haurà d'arribar, com a mínim, a un quart partit.