El Boca Juniors, nou campió de la Copa Libertadores en imposar-se al Santos per 1-3

El Boca Juniors s'ha proclamat campió de la Copa Libertadores d'Amèrica després de guanyar per un gol a tres al camp del Santos en la final tornada. Els argentins ja havien guanyat, per 2-0, l'anada. És el cinquè títol sud-americà per al Boca i el quart del seu entrenador, Carlos Bianchi. Tévez, Delgado i Schiavi han marcat per als argentins, i Álex, per al Santos.

El nou campió de la Copa Libertadores és el Boca Juniors, que s'ha imposat en el partit de tornada de la final al Santos brasiler per 1-3. En el partit d'anada, jugat fa una setmana en terres argentines, el Boca ja havia guanyat per 2-0. Aquesta nit, a Sao Paulo, el Boca Juniors ha aconseguit el 5è títol de la Copa Libertadores de la seva història. El primer gol ha estat obra de Carlos Tévez, en el minut 20 després d'una bona paret amb Bataglia. Ja en la segona part ha arribat l'empat amb un xut des de fora l'àrea d'Álex. Significava l'1-1 en el minut 74 de partit. Però encara hi ha hagut temps per veure dos gols més: un de Chelo Delgado i un altre de Schiavi, de penal, en el temps afegit.