El Barça suma la seva primera derrota davant l'Auna Cable de Canàries per 77-82

El Barcelona ha caigut derrotat davant l'Auna Cable de Canàries al Palau Blaugrana, en el partit corresponent a la segona jornada de la Lliga ACB, per 77-82. L'Auna, igual que fa cinc anys, ha tornat a sorprendre el Barcelona a la seva pista, malgrat que el conjunt català l'ha arribat a dominar amb un màxim de 15 punts.

Ha estat el partit més impropi del Barça en molts mesos, perquè malgrat que, a un 40% del seu ritme, ha vist com el seu rival el desbordava, no ha millorat ni el rendiment ni les prestacions. En canvi, l'Auna, que ha arrencat el partit mig adormit, ha anat ajustant la defensa i aprofitant la nul·litat del seu rival per treure el màxim profit d'un partit que semblava fet per al conjunt barcelonista. Després d'un primer quart per oblidar, l'equip de Pedro Martínez ha millorat en dos aspectes en el segon parcial que l'han ficat en el partit: el llançament de triples i la defensa. Davant d'aquests paràmetres, el Barcelona no ha aportat res per frenar el seu rival, que, gràcies a la direcció de Patricio Reynés i els triples de Traina i Jason Klein, han reduït el partit a un interessant 35-30, que encara quedaria més ajustat després d'una última cistella de Goree (41-38). En el tercer període, l'Auna s'ha despertat completament i ha igualat el marcador (52-52) per rematar la feina en els últims minuts (56-62). A l'equip canari només li feia falta equilibrar el seu joc i mantenir certa regularitat en el tir en el quart període. Així ho ha fet, malgrat una aproximació del Barça (72-73 quan faltava un minut i mig), i s'ha endut un partit que no semblava seu després del que s'ha vist en els primers deu minuts.