Barça

El Barça ja és a Milà amb l'equip de gala, i aquesta tarda farà un últim entrenament a San Siro

Els jugadors del Barça han viatjat avui cap a Milà per enfrontar-se demà amb el Milan en el partit d'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions. Els blaugranes, amb Xavi com a principal novetat, faran aquesta tarda, a les 19 hores, l'últim entrenament a San Siro, escenari del matx, abans del decisiu partit de dimecres.

Actualitzat
Els jugadors del Barça han arribat aquest migdia a Milà, on s'enfrontarà amb el Milan en el partit d'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions. A les 10.40 hores s'ha enlairat el vol de l'expedició blaugrana, que ha aterrat passades les 12 del migdia.

A l'aeroport del Prat només s'hi ha pogut veure el president Sandro Rosell i el director esportiu Andoni Zubizarreta, ja que els jugadors han estat desviats per una altra porta perquè no coincidissin amb la manifestació dels treballadors d'Iberia. 

L'equip s'allotjarà i descansarà a l'Hotel Rosa Grand fins poc abans de les 6 de la tarda, hora prevista de les rodes de premsa del tècnic, Jordi Roura, i el capità, Carles Puyol. A les 7 començarà l'últim entrenament abans del decisiu partit de dimecres.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut