Eurolliga

El Barça es manté inexpugnable al Palau i, amb un gran Jasikevicius, guanya l'Efes Pilsen

El Barça de bàsquet manté el colideratge a l'Eurolliga de bàsquet amb el Benetton després de guanyar l'Efes Pilsen al Palau Blaugrana. Amb la classificació ja assegurada, van jugar un partit molt ajustat fins als últims minuts en què un inspiradíssim Jasikevicius va sentenciar. El lituà va acabar amb 23 punts. El pivot local Kambala, que en el partit d'anada va fer 41 punts, va ser anul·lat per Dueñas. El Barça està en un bon moment de forma i ha guanyat els últims sis partits que ha jugat. El Barça ha guanyat els 14 partits que ha jugat aquesta temporada al Palau Blaugrana.

Lluita de titans al Palau Blaugrana: Dueñas contra Kambala. El pivot madrileny va tenir molta feina en la seva lluita contra el jugador letó. El matx, com ja se sabia, no va ser fàcil per al Barça i el marcador final és una mica enganyós. Un parcial de 7 a 0 a favor dels blaugrana va deixar els homes de Pesic 3 punts per sobre en el marcador al final del primer quart. El Barça va jugar gran part del partit a ratxes. Va alternar moments brillants amb llacunes de concentració. Gregor Fucka va ser el màxim anotador al descans i va contribuir al clar domini català en el rebot. A la mitja part, només 3 punts a favor del Barça, 38 a 35. El partit es va adormir en el tercer quart. El joc no va ser gens fluid i el marcador general se'n va ressentir, al final, 48 a 46. El Barça només va fer 10 punts en aquests deu minuts. Tot es va decidir a l'últim quart. Els blaugrana es van encomanar als atacs individuals liderats per Bodiroga, que regular com sempre va acabar fent 16 punts i sobretot un Jasikevicius esplèndid. Tres triples del crac lituà van trencar el partit quan faltaven 5 minuts i més difícils pintaven les coses per al Barça. "Saras" és un d'aquells jugadors que, quan està en ratxa, és imparable. El Barça continua immaculat a casa i en tota la temporada, comptant Lliga Catalana, Lliga ACB i Eurolliga, ha guanyat els 14 partits que ha jugat.