Barcelona

El Barça d'handbol afronta el tràmit del partit de tornada dels setzens de final de la Copa EHF

El Barça d'handbol juga aquesta tarda el partit de tornada dels setzens de final de la Copa EHF. L'equip de Valero Rivera ja va guanyar a la pista de l'Izvidac Ljubuski bosnià per 27 a 31. Aquest avantatge, afegit al poc nom del rival, fa difícil pensar en un ambient de gala al Palau Blaugrana. Els de Valero Rivera, però, volen passar ronda amb la màxima facilitat possible per pensar en fites més importants en aquesta competició. Enric Masip serà baixa per una petita fissura al dit petit de la mà dreta.

Malgrat la tranquil·litat que dóna jugar a casa un partit d'aquestes característiques, davant d'un rival, l'Izvidac Ljubuski, tècnicament inferior al Barcelona, els homes de Valero no es volen confiar i sortiran a la pista a buscar la victòria des del principi. El rival dels blaugranes, l'Izvidac Ljubuski, intentarà sorprendre al Palau fent servir la velocitat i el joc ràpid per trencar la defensa del Barça. Els jugadors blaugranes, que amb la classificació per a la ronda següent busquen recuperar el prestigi perdut a Europa, són conscients del perill que té l'Izvidac en atac i intentaran frenar els golejadors bosnians. El tècnic blaugrana, Valero Rivera, donarà descans per aquest enfrontament al capità de l'equip, Enric Masip, que després del partit d'anada es ressentia d'una petita fissura al dit petit de la mà dreta. La bona situació en què està l'equip de cara a classificar-se per la ronda següent de la Copa EHF fa pensar que Valero donarà minuts de descans a alguns dels homes que acostumen a jugar per alleugerir la càrrega de minuts i partits.