Barça

El Barça completa l'últim entrenament de la setmana amb 19 jugadors disponibles

La plantilla del Barça ha completat aquest dissabte al matí la vuitena i última sessió d'entrenament de la setmana, que ha comptat amb la presència de dinou jugadors, tots els disponibles del primer equip i set del filial. Kiko Femenia, amb una sobrecàrrega, i Thiago i Cuenca, que continuen recuperant-se de les seves lesions, han treballat al marge del grup.

Actualitzat
La plantilla del Barça ha completat aquest dissabte al matí la vuitena i última sessió d'entrenament de la setmana, que ha comptat amb la presència de dinou jugadors, tots els disponibles del primer equip i set del filial.

Com el divendres a la tarda, ha faltat a la sessió el davanter del Barça B Kiko Femenía, que amb una sobrecàrrega a l'adductor s'ha quedat fent tractament. Tampoc han participat en l'entrenament dos jugadors del primer equip, Thiago i Cuenca, que continuen amb els seus treballs específics per recuperar-se de les seves lesions.

Tito Vilanova ha programat una única sessió a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí. En els primers minuts, escalfament amb la pilota. En un dels rondos, José Manuel Pinto ha fet una entrada contundent a Alexis. El davanter xilè ha necessitat uns instants per recuperar-se del cop a la cama dreta. El porter també ho ha intentat amb Messi, però s'ha quedat curt. 

Dani Alves, que ahir va rebre l'alta mèdica, ja s'ha integrat del tot a la dinàmica de l'equip. El brasiler podria jugar alguns minuts dimarts, en el primer partit de pretemporada contra l'Hamburg. La setmana vinent, el Barça també s'enfrontarà al Raja Casablanca marroquí.

Ara, la plantilla blaugrana tindrà un dia de descans i tornarà als entrenaments dilluns que ve, amb una doble sessió prevista per a les 9.00 i les 19.00 hores, a les quals s'incorporarà el capità del conjunt blaugrana Carles Puyol.




NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut