Copa del Rei

El Barça Cifec supera l'Ademar i jugarà la final de la Copa del Rei d'handbol

El Barcelona Cifec ha guanyat l'Ademar de Lleó per 33-28 i jugarà la final de la Copa del Rei d'handbol. El partidàs de Dejan Peric a la porteria ha contagiat els seus companys, que han superat un rival molt incòmode. Els blaugrana han marxat al descans amb un 17-13 a favor, però un Juanín extraordinari ha permès als de Cadenas tornar a empatar el partit (19-19). Aleshores ha aparegut el porter serbi, que ho ha aturat pràcticament tot. Els de Xesco Espar tindran com a rival en la final el Valladolid, que ha guanyat el Ciudad Real per 34-31.

La primera meitat ha estat molt igualada, amb alternances constants en el marcador. Un parcial de 3-0 a favor dels de Xesco Espar, que ha significat el 14-11, ha provocat que Manolo Cadenas demanés un temps mort, però no ha fet efecte i els blaugrana, gràcies a les aturades de Peric i a l'encert de Víctor Tomàs, han marxat al descans amb un 17-13 favorable en el marcador. L'inici de la segona part per l'Ademar ha estat extraordinari. La seva defensa pressionadora ofegava els jugadors del Barça i les recuperacions de pilota han permès contraatacs ràpids, amb Juanín García com a executor. Un parcial de 2-6 en els primers sis minuts ha tornat a igualar les coses (19-19). Però el Barça ha mantingut la calma i ha anat recuperant el domini en el joc i en el marcador. Amb un Peric imponent sota els pals, l'atac blaugrana ha guanyat en fluïdesa per superar el sistema 5:1 de la defensa lleonesa. Iker Romero, Jérome Fernandez i Laszlo Nagy han estat els braços executors de l'equip.