Handbol

El Barça Borges es classifica per a la Final Four de Colònia derrotant el Veszprém per 33-34

El Barça Borges s'ha convertit aquest dissabte en el primer dels quatre participants de la Final Four de la Lliga de Campions d'handbol després d'eliminar el Veszprém en els quarts de final. L'equip blaugrana no s'ha arronsat tot i visitar una de les pistes més hostils d'Europa, i ha acabat imposant-se als hongaresos per 33-34. Malgrat que els locals han dominat durant gran part del primer temps i han arribat a disposar d'un avantatge de sis gols, els blaugranes s'han refet a la segona meitat i s'han adjudicat l'enfrontament gràcies a la bona actuació de Juanín, Víctor Tomás, Saric i Barrufet.

Actualitzat
El Barça Borges ha sabut patir per mantenir a ratlla el Veszprém en la tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions i, finalment, s'ha classificat per a la Final Four de Colònia per la porta gran. El conjunt blaugrana no només ha fet valer l'avantatge aconseguit en l'anada sinó que ha estat capaç de derrotar l'equip hongarès a la seva pista. Una fita que, en aquesta competició, només havia assolit fins ara el Montpeller en la passada temporada.

Els de Xavi Pascual han començat el partit molt concentrats gràcies a l'efectivitat dels seus extrems titulars. Juanín i Víctor Tomás han estat impecables en el joc ofensiu dels culers tot i que poc han pogut fer perquè de mica en mica el Veszprém reaccionés i obrís un forat en el marcador prou important. Els locals han passat de l'11-9 al 15-9, igualant així la diferència que els blaugranes van aconseguir en l'anada.

Semblava que el Barça acusava la pressió però ha pogut arribar al descans amb un 19-15 menys favorable gràcies a l'encert golejador dels extrems i les aturades de Saric. A la represa els locals han tornat a disposar de sis gols d'avantatge (21-15) però el Barça, molt més sòlid físicament, ha anat retallant diferències a mesura que ha enfortit la defensa i ha harmonitzat el seu joc col·lectiu. Barrufet ha entrat per Saric i ha tornat a ser decisiu, Jernemyr i Nagy han estat agressius des dels sis metres, Rutenka ha marcat en els moment més delicats, i així el Barça ha pogut capgirar el marcador fins a assegurar-se el triomf (33-34) i el bitllet per a la Final Four.  

El Montpeller, eliminat

El Montpeller, un dels aspirants a la corona continental, ha caigut eliminat i no jugarà la Final Four de Colònia per culpa del Txekhovskie Medvedi. Els francesos han guanyat els russos amb el mateix resultat de l'anada (32-27) i l'eliminatòria s'ha hagut de decidir als penals. Els russos han estat més encertats i han certificat la seva classificació.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut