Segona B

El Badalona guanya el Novelda (2-0) i torna a ocupar plaça de "play-off" d'ascens

El Badalona, que ha vençut el Novelda per 2-0, és l'equip català que ha sortit més ben parat de la vintena jornada de Lliga en el grup tercer de la Segona B. Els de Calderé tornen a ocupar plaça de "play-off" d'ascens. El Barça B, que ha empatat al Miniestadi contra el Benidorm (0-0), ha baixat al cinquè lloc de la classificació. L'altra victòria catalana de la jornada l'ha sumada el Sabadell contra el Peña Sport (1-0). La resta, tres empats i una derrota. La Grama ha empatat a casa contra l'Osasuna B (1-1); l'Espanyol B, a Sant Adrià contra el Castelló (1-1); el Girona, al camp del Saragossa B (1-1), i el Figueres ha perdut a Peralta (2-0).

El Castelló ha frenat la ratxa triomfal de l'Espanyol B. Després de tres victòries consecutives, els d'Ángel Pedraza han hagut de conformar-se amb un repartiment de punts en el seu duel amb el conjunt valencià. El domini dels locals durant la primera part ha tingut el premi de l'1-0, obra de Jonathan Soriano des del punt de penal. Quan acabava de començar el segon temps, Rodri ha transformat una falta des de la frontal per establir l'empat definitiu que deixa el filial espanyolista, una setmana més, a les portes del "play-off" d'ascens. El mateix resultat hi ha hagut al Nou Municipal de Santa Coloma. Després d'eliminar el Lleida de la Copa del Rei, la Grama no ha estat capaç de superar l'Osasuna B. Markuleta ha sorprès amb un gol ben matiner, en el minut 9, però els de Julià Garcia han equilibrat la balança abans del descans, gràcies a Moyano. Segon empat consecutiu a zero gols del Barça B al Miniestadi. L'equip barceloní ha estat incapaç de superar el Benidorm, equip que ocupa, ara mateix, la zona de promoció de descens. Els blaugrana han disposat de les millors ocasions, com una de Damià en la primera part o un xut del capità Joan Verdú en el segon temps. L'equip de Pere Gratacòs ha baixat al cinquè lloc de la classificació en benefici del Badalona, que ara ocupa zona de "play-off".