Barcelona

Dunchan Dhu torna a la carretera amb la gira "El Duelo 2013"

Mikel Eretxun i Diego Vasallo han decidit tornar a la carretera després de dotze anys de silenci amb la gira "El Duelo". La idea principal del grup era gravar només dues cançons per un disc recopilatori, però finalment han creat un minielepé amb sis cançons noves. La gira s'aturarà durant els dies 8 i 9 de novembre al Palau de la Música de Barcelona.

RedaccióActualitzat
Duncan Dhu, un dels grups de pop més populars dels anys 80, torna als escenaris després de dotze anys. En aquest cas, el grup fundat l'any 1984 per Mikel Erentxun, Diego Vasallo i Juan Ramón Vives, ha passat a ser un duo, format pels dos primers.

La idea principal era gravar només dos temes nous per incloure's en un disc recopilatori que només es publicaria a Mèxic, però no va ser així. Finalment van decidir gravar "El Duelo" un minielepé amb sis cançons noves que els propis integrants del grup qualifiquen com un dels millors discos de Duncan Dhu.

"El Duelo" es ven en vinil amb un disc o com a part de "1", una caixa que conté un doble disc recopilatori i un DVD amb un concert gravat a Barcelona l'any 1999. L'àlbum, que només porta uns dies a la venda, ja es troba en el segon lloc dels més venuts.

El grup basc també ha decidit tornar a la carretera amb la gira 'El Duelo 2013'. Els dies 8 i 9 de novembre oferiran un concert al Palau de la Música de Barcelona. Una de les grans novetats d'aquesta gira serà l'adaptació al castellà que Diego Vasallo fa d'una cançó d'Ortega Monasterio, 'Plora guitarra'.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut