Alacant

Dos morts en 24 hores pels aiguats al País Valencià

Una persona d'avançada edat "desobeint l'alerta per pluges" ha sortit a caminar per la cala de Finestrat on ha estat sorpresa per una tromba d'aigua que l'ha arrossegat al mar, on ha perdut la vida

RedaccióActualitzat

Un home d'avançada edat ha mort aquest dissabte en la cala de Finestrat, a la Marina Baixa, després de ser arrossegat al mar per una tromba d'aigua, segons han informat fonts de la Guàrdia Civil.

Els fets s'han produït a les 11:13, quan els agents han rebut un avís en què s'alertava d'una persona d'avançada edat que, "desobeint l'alerta per pluges" havia sortit a caminar per la cala de Finestrat. Aquesta persona ha estat sorpresa per una tromba d'aigua que l'ha arrossegat al mar, on se l'ha perdut de vista.

Un videoaficionat ha gravat aquestes imatges a la zona dels fets:

Per aquest motiu, s'ha desplegat un dispositiu de recerca compost pel servei marítim de la Guàrdia Civil, Geas, Usecia i agents de Finestrat, que després de 20 minuts de recerca han localitzat el cos sense vida de l'home surant al mar.

Fa cinc anys, a Finestrat, un matrimoni britànic ja va perdre la vida en un temporal.

Un mort al Grau, Plana Alta

D'altra banda, un home de 30 anys ha mort després que el turisme que conduïa sortís de la via i bolqués dintre el rec d'un camí rural pròxim al Grau, segons ha informat la Policia Local en un comunicat.

Els fets s'han produït aquest divendres a la nit al Camí Serradal, cap a les 23 hores, quan el cotxe ha quedat encastat i bolcat sobre una sèquia que es troba en un dels laterals del camí rural i que en aquest moment a causa dels temporals tenia més de mig metre d'aigua.

Després de la col·lisió, el conductor del vehicle va sortir de l'interior del turisme per circumstàncies que està investigant la Unitat d'Atestats i va quedar a l'interior de la sèquia on va morir.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut