Barcelona

Domènech avisa: "No subordinem els problemes del país a canvi d'un altre 9-N"

El líder d'En Comú Podem ha criticat, a "Els matins" de TV3, que la CUP estigui disposada a facilitar l'aprovació dels pressupostos a canvi d'un altre referèndum

RedaccióActualitzat

En Comú Podem critica que la CUP renunciï a propostes socials i s'avingui a aprovar els pressupostos de la Generalitat a canvi d'un referèndum. El líder de la formació, Xavier Domènech, en declaracions a "Els matins" de TV3, ha assegurat que no s'està fent res per organitzar el plebiscit i que tampoc s'estan solucionant els problemes de la gent. Aquesta és la reflexió que fa:

"Aquests pressupostos sembla que els votarà gent que, segons les seves declaracions públiques, no els votarà perquè hi estigui d'acord sinó perquè a canvi hi haurà un altre 9-N. Això significa que hi ha moltes discussions de país que són centrals, perquè és allò que viuen les persones en el seu dia a dia, que no les fem a canvi d'una cosa que passa sempre en el futur."

I Domènech afegeix que la CUP hauria d'anar en compte amb aquesta estratègia:

"Ara mateix, aquesta cosa que ha de passar en el futur és un titular que es diu 'referèndum o referèndum'. Parlem-ne però parlem-ne tots i, sobretot, no subordinem els problemes del país 'a canvi de', perquè probablement llavors et trobaràs un dia que el país ja no et segueix."

Aquest dissabte, recordem-ho, la CUP va donar llum verda a facilitar el debat dels pressupostos, però sense comprometre's a votar-hi a favor. Aquesta decisió es traslladarà al Parlament en dos vots a favor d'admetre a tràmit els pressupostos i vuit abstencions.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut