Barcelona

Dissabte de sol al matí i aigua a la tarda

Dissabte tindrem més canvis. S'aproparà una cua frontal i entrarà més aire fred per les capes altes de l'atmosfera. Això farà que hi hagi més condicions per al desenvolupament de pluges.

Actualitzat
Dissabte tindrem més canvis. S'aproparà una cua frontal i entrarà més aire fred per les capes altes de l'atmosfera. Això farà que hi hagi més condicions per al desenvolupament de pluges. Al matí farà sol, però a partir de  mig matí creixeran més nuvolades a la meitat nord del país, on descarregaran ruixats i tempestes, puntualment més fortes i acompanyades de calamarsa o pedra. Els ruixats poden arribar a la Catalunya Central i Ponent, de manera més aïllada, i a la zona dels Ports, de manera puntual però més intensa. El Servei de Meteorologia de Catalunya ha activat l'avís per intensitat de pluja superior a 20 mm en mitja hora.

A les Balears es mantindrà més assolellat. Al País Valencià, creixement de nuvolades amb possibilitat de tempestes localment intenses al sector del Maestrat.

A banda, les temperatures màximes davallaran 3 o 4 graus: farà una calor habitual per aquestes dates, però no hi haurà valors extremadament alts. Les mínimes seran força similars a les de divendres:

9 graus a Boí
10 graus a Das
13 graus a Sant Pau de Segúries i al Pont de Suert
14 graus a Guardiola de Berguedà i Sort
16 graus a Vic
17 graus a Lleida, Girona, Olot i Solsona
20 graus a Roses i Camarasa
21 graus a Amposta
21 graus a Tarragona, Vilassar de Mar i el Perelló
22 graus a Tàrrega i Riba-roja d'Ebre
23 graus a Alcanar
24 graus a Barcelona (el Raval) i Badalona

Diumenge recuperarem una estabilitat parcial. L'anticicló tornarà a entrar des de ponent, el sol guanyarà terreny, però encara hi haurà possibilitat d'alguns ruixats de matinada i també al llarg de la tarda cap al Pirineu i el nord-est. Seran més puntuals i menys intensos que els que cauran dissabte. La calor es mantindrà a ratlla, amb valors fins i tot una mica més baixos que els de dissabte.

I la setmana que ve, sense novetats importants

Esperem uns dies tranquils, amb predomini del sol en general i creixement de nuvolades poc importants en general, segurament fins dimecres o dijous. Si es confirma la tendència que mostren els mapes meteorològics d'avui, la calor repuntaria dimarts, però seria un fenomen puntual, perquè dimecres tornarien a baixar les temperatures.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut