Barcelona

Dimissió en bloc de la junta directiva de la Federació d'Associacions de Veïns de Barcelona

La junta directiva de la Federació d'Associacions de Veïns de Barcelon (FAVB) ha dimitit en bloc després que l'últim any l'entitat ha viscut un intens procés de discussió interna. Una comissió gestora, encarregada de garantir l'activitat quotidiana de la Federació, convocarà ara una assemblea extraordinària per celebrar eleccions a la junta. En aquest procés també han estat destituïts els codirectors actuals de la revista de l'entitat, "Carrer".

Actualitzat
Després de la dimissió en bloc de la Junta, la FAVB ha assegurat que a partir d'ara s'ha establert una comissió gestora que tindrà com a finalitat garantir l'activitat quotidiana de l'entitat veïnal, així com convocar una assemblea extraordinària per celebrar eleccions a la junta. "Considerem que els gairebé 40 anys d'existència de la FAVB i el seu caràcter plural i participatiu garanteixen que aquesta situació es resoldrà amb èxit", assegura la FAVB. A més, la federació també afirma que espera que l'entitat continuarà sent una de les "veus crítiques" dels ciutadans de Barcelona.

Segons sembla, diferències internes de caràcter generacional i polític haurien desencadenat la dimissió en bloc de la junta després que l'últim any l'entitat ja ha viscut un intens procés de discussió interna.

En aquest procés també s'ha acordat cessar els actuals codirectors de la revista "Carrer", l'òrgan d'expressió de la FAVB.


Anar al contingut