Atac a un vehicle de Cabify a la cruïlla del carrer Aragó amb Girona, el 25 de juliol
Atac a un vehicle de Cabify a la cruïlla del carrer Aragó amb Girona, el 25 de juliol

Detinguts dos taxistes per l'atac a un cotxe de Cabify el mes de juliol

Actualitzat

Detinguts dos homes per l'atac a un cotxe VTC durant les protestes del sector del taxi a Barcelona. Els dos arrestats, un veí de Lliçà de Munt i un altre de Barcelona, taxistes de professió, formarien part del grup de persones que, en el transcurs d'una manifestació el 25 de juliol passat, van atacar un cotxe de l'empresa Cabify a la cruïlla del carrer Aragó amb el carrer Girona.

A les imatges dels fets, gravades amb mòbil, es pot veure els agressors donant diversos cops al vehicle, al qual van abonyegar la carrosseria i van trencar els retrovisors. Els Mossos atribueixen als detinguts delictes de desordres públics, danys i coaccions.

El conductor va baixar del vehicle per calmar els ànims i alguns dels manifestants el van agredir. A l'interior del cotxe hi havia un matrimoni i la seva filla petita, que en van sortir. L'home també va ser agredit; un manifestant li va pintar la cara amb un esprai i després li va llançar el pot metàl·lic al cap.

La investigació continua oberta i no es descarten més detencions de persones que la policia ja té identificades com a presumptes autors de l'atac. El vehicle afectat té danys valorats en uns 7.000 euros.

ARXIVAT A:
Mobilitat
Anar al contingut