L'Hospitalet de Llobregat

Detingut un lladre per robar deu gasolineres en 15 dies a l'Hospitalet de Llobregat

Actuava sol, forçava les reixes i portes de les gasolineres i es feia amb la recaptació de les màquines de cafè i tabac.

RedaccióActualitzat
Els Mossos d'Esquadra han detingut un lladre reincident per cometre presumptament 10 robatoris en gasolineres de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) en 15 dies aquest agost, totes a prop de casa seva i amb només dos quilòmetres de distància entre elles.

Segons ha informat aquest divendres la policia catalana, el detingut, Javier R.A., espanyol de 26 anys i veí de l'Hospitalet, actuava sol, forçava les reixes i portes de les gasolineres i es feia amb la recaptació de les màquines de cafè i tabac.

Es traslladava a les gasolineres en ciclomotor i de mitjana robava una benzinera cada dia.

Els investigadors de Mossos, després d'analitzar amb detall les denúncies i inspeccionar les gasolineres afectades, van concloure que es tractava d'una mateixa persona i el 16 d'agost, durant un dispositiu de vigilància, van localitzar el sospitós.

Javier R.A., amb nombrosos antecedents per robatori, va ingressar a la presó després de passar a disposició del jutjat d'instrucció 3 de l'Hospitalet.


Anar al contingut