Agents de la Guàrdia Civil s'enduen el cadàver del company mort en el tiroteig. (Foto: EFE)
Agents de la Guàrdia Civil s'enduen el cadàver del company mort en el tiroteig. (Foto: EFE)
Pontevedra

Detingut el segon atracador implicat en el tiroteig que va acabar amb la vida d'un guàrdia civil a Galícia

Detinguda una segona persona presumptament implicada en el tiroteig de dimarts en què un guàrdia civil va resultar mort a la localitat d'A Cañiza, a Pontevedra. La detenció s'ha fet a la localitat de Covelo. L'altre atracador, que va resultar ferit en el tiroteig, ja el van detenir aquest dimarts.

Actualitzat
Una segona persona presumptament implicada en el tiroteig de dimarts a la localitat gallega d'A Cañiza ha estat detinguda. El presumpte lladre havia fugit després d'un intent d'atracament a una sucursal de Caixa Galícia. En el tiroteig, un guàrdia civil va morir i un altre agent i un atracador van resultar ferits.

Els fets van passar a primera hora de dimarts, quan dos atracadors van intentar entrar a una oficina de Caixa Galícia, al centre urbà de la localitat gallega, a través del local del costat.

L'alarma de l'entitat bancària va saltar, i això va fer que una patrulla d'agents de la Guàrdia Civil es desplacessin a l'oficina.

En aquell moment va començar un tiroteig en què va morir un agent del cos i un altre va resultar ferit, igual que un dels atracadors, que va ser detingut.
Anar al contingut