La comissaria dels Mossos a Ciutat vella
La comissaria dels Mossos a Ciutat vella
Barcelona

Detingut "in fraganti" un piròman acusat de provocar 9 incendis a Ciutat Vella

El detingut actuava de matinada, pintava amb un esprai negre l'edifici on volia actuar i després provocava l'incendi utilitzant accelerants de foc

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut "in fraganti" un piròman acusat de provocar 9 incendis en un mes al districte de Ciutat Vella de Barcelona. L'arrestat, de 31 anys, amb antecedents per delictes similars i veí de la capital catalana, ja ha ingressat a la presó per ordre judicial.

El detingut sempre actuava de matinada, pintava amb un esprai negre l'edifici on volia actuar i després provocava l'incendi utilitzant accelerants de foc com pastilles de barbacoa o alcohol.

Els Mossos van obrir una investigació el 12 de maig arran dels primers incendis provocats als barris de la Ribera, Santa Caterina i el Born i que van generar alarma social a la zona.

La col·laboració ciutadana i els dispositius policials de vigilància van permetre detenir-lo "in fraganti" el 13 de juny en el moment que havia fet explotar un artefacte enganxat a la porta d'accés d'un edifici en què ja hi havia hagut dos atacs.

Anar al contingut