Les armes blanques intervingudes a l'agressor (ACN)
Les armes blanques intervingudes a l'agressor (ACN)
Barcelona

Detenen un home per intentar matar la seva parella amb una catana

L'home, considerat "molt perillós", va atrinxerar-se a casa seva després que uns veïns poguessin auxiliar la víctima

RedaccióActualitzat

Detingut un home al districte de Sant Martí de Barcelona que hauria intentat matar la seva parella amb una espasa del tipus catana. L'agressor, que els Mossos d'Esquadra consideren molt perillós, tenia al pis un ganivet de lluita corbat, un punyal i un matxet.

Els veïns de l'immoble, situat a la Vila Olímpica, van avisar els agents al voltant de les 8 del vespre d'aquest dimecres perquè van sentir molts crits i cops forts. Quan els agents hi van arribar, la dona agredida s'havia refugiat a casa d'uns veïns, era incapaç de parlar, estava plena de sang i li faltaven part dels cabells perquè els veïns li van haver de tallar perquè l'agressor l'aguantava amb força perquè no marxés.

L'home es va atrinxerar al seu pis i els agents van haver de rebentar la porta per detenir-lo. Quan van accedir al pis el van trobar nu al sofà, ple de sang de la seva dona, després d'haver llençat diversos objectes pel balcó. L'home, que no té antecedents policials, passarà a disposició del jutge en les pròximes hores.

Anar al contingut