Girona

Detenen un home a Girona per robar combustible d'un oleoducte per mantenir la seva flota de camions

Els Mossos d'Esquadra han descobert un frau sorprenent al Gironès. Una empresa de Sant Gregori havia punxat un oleoducte en diferents punts i n'extreia combustible per abastir la seva flota de camions. Es creu que podrien haver robat 93.000 litres. De moment hi ha un detingut i dos imputats.

Actualitzat
Un treballador d'una empresa de Sant Gregori ha estat detingut pels Mossos d'Esquadra acusat de robar 93.000 litres de gasoil de l'oleoducte de l'empresa d'hidrocarburs CLH. L'amo d'aquesta empresa de transport de carn i el seu fill també han estat imputats, ja que presumptament feien servir el combustible per als seus camions.

La investigació va començar quan l'empresa CLH, amb seu a Fornells de la Selva, va detectar unes fuites, ara farà un any, i va comprovar que els estaven robant. Els implicats haurien fet disset extraccions entre Fogars de la Selva i Sils, per on passa l'oleoducte que va fins a Tarragona. Les extraccions les feien de nit, quan aprofitaven per connectar amb aquesta canonada i xuclar-ne el gasoil.

Un dels imputats ja havia estat detingut en l'"operació Fum" dels Mossos d'Esquadra, relacionada amb un cas de contraban de tabac, el desembre del 2005, també a Sant Gregori.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut