Barcelona

Desarticulat un grup internacional de narcos que exportava cocaïna a Itàlia

La Policia Nacional ha desarticulat un grup de narcotraficants que exportava cocaïna des de Ripollet fins a Itàlia. S'han detingut sis sospitosos i s'ha interceptat més d'un quilo i mig de cocaïna.

RedaccióActualitzat
La Policia Nacional ha desarticulat un grup internacional de narcotraficants que es dedicaven a exportar cocaïna a Itàlia des de Ripollet, al Vallès Occidental. Segons han informat fonts policials, el grup disposava d'un monovolum que feia la funció de laboratori mòbil.

Els detinguts compraven cocaïna a altres narcotraficants, transportaven la droga fins a Ripollet en compartiments habilitats als vehicles i l'emmagatzemaven en un pis franc i diversos garatges. Com que la majoria de droga tenia com a destí Itàlia, el grup disposava d'una flota de set vehicles, quatre dels quals estaven habilitats per al transport de cocaïna amb diversos sistemes mecànics d'ocultació. A més, disposaven d'un vehicle monovolum condicionat com a laboratori mòbil per facilitar la mobilitat dels integrants.

El líder del grup residia a Itàlia, des d'on controlava les operacions. Només es desplaçava a Espanya per coordinar determinades operacions. Al seu país d'origen rebia, transportava i distribuïa la droga.

Durant l'operatiu policial s'han detingut sis persones i s'ha interceptat més d'un quilo i mig de cocaïna, a més de dues armes de foc, productes per manipular la cocaïna i més de 400.000 euros en metàl·lic.
Anar al contingut