Pintada en el llaç groc de l'entrada de l'Ametlla de Mar el passat 23 d'agost
Pintada en el llaç groc de l'entrada de l'Ametlla de Mar el passat 23 d'agost
Ametlla de Mar

Denuncien Arcadi Espada i set persones més per fer una pintada a l'Ametlla de Mar

Els identificats han convertit un llaç en una bandera d'Espanya

RedaccióActualitzat

La Policia Local de l'Ametlla de Mar ha identificat i denunciat vuit persones aquest dissabte a la matinada per ruixar amb esprai el llaç groc metàl·lic situat a la rotonda de l'entrada del municipi. El grup ha convertit el llaç en una bandera d'Espanya.

L'alcalde de l'Ametlla, Jordi Gaseni, d'ERC, ha confirmat que entre els membres del grup hi ha el periodista Arcadi Espada, un dels firmants del manifest que va acabar amb el naixement de Ciutadans.

Segons Gaseni, els Mossos d'Esquadra han avisat la Policia Local de l'Ametlla de Mar en veure que quatre vehicles aparcaven a la rotonda d'entrada del municipi i començaven a pintar l'espai, on dies abans uns desconeguts ja havien pintat una bandera espanyola.

Segons l'alcalde, els identificats han fet burla dels agents mentre els identificaven. La policia ha denunciat administrativament el grup, format per quatre vehicles, dos dels quals han fugit.

Entre els membres identificats i denunciats no consta cap veí del municipi.

L'alcalde ha estat molt dur amb la pintada a les xarxes socials:



Des del consistori asseguren que estudiaran quines mesures emprendre i si se sumen a la denúncia administrativa per evitar que aquests fets es tornin a repetir.

"A l'Ametlla de Mar no permetrem que hi hagi aquest tipus de vandalisme de cara als nostres símbols i mobiliari urbà; estem indignats. Aquests fets no poden ocórrer, han de respectar la simbologia que un poble ha escollit democràticament."

Aquest dissabte el matí, l'espai ja estava net.

ARXIVAT A:
Procés català
Anar al contingut