Imatge de la marihuana i del material intervingut per la Policia Local de Tàrrega a un jove de la localitat el 16 d'octubre del 2016. (Vertical)
Imatge de la marihuana i del material intervingut per la Policia Local de Tàrrega a un jove de la localitat el 16 d'octubre del 2016. (Vertical)

Denunciat un jove a Tàrrega després de ser sorprès amb 160 grams de marihuana en el seu vehicle

ACN Tàrrega\/Lleida.-La Policia Local de Tàrrega va denunciar diumenge passat, 16 d'octubre, un veí de la localitat, de 21 anys i originari d'Hondures, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. Els fets van tenir lloc quan agents del cos que estaven duent a terme un control de seguretat van aturar el vehicle que conduïa el jove. Durant el registre, van localitzar al seu interior 160 grams de marihuana, a més de diners amagats en una caixa i una balança de precisió. La policia local va intervenir la substància estupefaent i la resta del material i va denunciar judicialment el jove, que no té antecedents penals, per presumpte tràfic de marihuana. Altrament, la Guàrdia Urbana de Lleida també ha denunciat entre aquest dilluns i dimarts dos homes, de 34 i 41 anys, respectivament, després de sorprendre'ls amb un embolcall de marihuana cadascun.

La Guàrdia Urbana de Lleida ha denunciat en les darreres hores dos homes després de localitzar-los un embolcall de marihuana, en cada cas. La primera actuació va tenir lloc dilluns cap a les 22.30 hores quan una patrulla va aturar un individu al carrer Boters amb motiu d'un control de documentació. Els agents van comprovar que l'home, de 41 anys i veí de Lleida, portava una bosseta amb marihuana. Poca estona després, a les 1.05 hores ja del dimarts 18, una altra patrulla del cos va aturar al carrer Cavallers un altre home, de 34 anys i nacionalitat senegalesa, en notar una forta olor a marihuana. Els agents li van requerir la documentació però l'home s'hi va negar reiteradament, arribant a insultar els policies, segons la Guàrdia Urbana de Lleida. Finalment, els agents el van poder registrar, localitzant-li un embolcall amb marihuana. L'home va ser denunciat per negar-se a identificar-se, per manca de respecte als agents i per un presumpte delicte contra la salut pública.

Anar al contingut