Madrid

De la Vega qualifica el vídeo de "sectari" i Rajoy el troba "elemental"

El vídeo del líder del PP, Mariano Rajoy, amb motiu del 12 d'octubre ha portat cua. L'estètica institucional que els populars han volgut impregnar en el document ha estat criticada pel govern del PSOE, que per boca de la videpresidenta De la Vega l'ha qualificat de "demagògic i sectari". El protagonista del vídeo però, no ha volgut entrar en cap polèmica i Rajoy s'ha limitat a dir que el que va fer va ser una cosa "elemental".

Actualitzat
La vicepresidenta del govern espanyol, María Teresa Fernández de la Vega, ha destacat aquest dijous el caràcter "col·lectiu" de la celebració del Dia de la Hispanitat i ha assenyalat que, segons el seu criteri, el vídeo amb format institucional del líder del PP, Mariano Rajoy, fet públic aquest dimecres, és una "mala ocurrència" amb una posada en escena "estrident, demagògica i sectària" que s'emmarca en una actuació "exagerada" del PP en què "s'exhibeixen actituds que de vegades més aviat recorden una altra època".

Per la seva banda, el líder del Partit Popular, Mariano Rajoy, no ha volgut pronunciar-se sobre el format del vídeo que ha obert la polèmica i on fa una crida als espanyols a celebrar el Dia de la Hispanitat en la intimitat o en públic lluint els símbols espanyols com la bandera i honorant-los. Rajoy s'ha limitat a reiterar el missatge i li ha restat importància dient que va fer "una cosa tan elemental com dir als espanyols que se sentin orgullosos de ser espanyols i que honorin la bandera".
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut