Barcelona

Creix un 20% la contractació de detectius privats per vigilar els fills adolescents

Les relacions entre els pares i els adolescents sempre han estat difícils i ara són cada cop més desconfiades. Un indicador és la contractació de detectius privats perquè els pares puguin saber el que fan els seus petits. La contractació de detectius privats per part de progenitors que volen investigar els seus fills adolescents ha crescut un 20% en els últims cinc anys, segons dades del Col·legi de Detectius de Catalunya.

Actualitzat
De la desconfiança en la parella a la desconfiança en els fills. La contractació de detectius privats per vigilar adolescents per part dels seus pares està substituint les tradicionals contractacions per esbrinar infidelitats matrimonials, que fins ara eren les tradicionals.

Els professionals del ram expliquen que el fàcil accés a múltiples drogues o les coneixences de molta gent a través d'internet porten els pares a demanar els seus serveis. Jordi Brinyol, vicepresident del Col·legi de Detectius de Catalunya, ha explicat que una manera d'investigar els adolescents és a través de les factures dels telèfons mòbils que paguen i els proporcionen els pares, que poden esbrinar alguna cosa sobre les seves companyies.

Juntament amb la investigació a adolescents, ha crescut també una altra modalitat d'investigacions: les relacionades amb la recerca de morosos o les que encarreguen les empreses o asseguradores per confirmar baixes laborals que de vegades poden ser sospitoses. Aquestes dues modalitats s'han incrementat amb la crisi econòmica.
Anar al contingut