Barcelona

Convergència envia un requeriment a Unió per reclamar-li la seva part del deute

Segons l'acord a què van arribar, Unió hauria d'assumir el 25% dels prop de 7 milions que devia la federació

Actualitzat
Convergència Democràtica demana als seus exsocis d'Unió que reconeguin la part del deute de CiU que els correspon. Aquest dimarts al verspre, Convergència els va enviar un document de liquidació de la federació que inclou, justament, un requeriment de reconeixement d'aquest deute.

Segons l'acord a què van arribar després del trencament, Unió hauria d'assumir el 25% dels prop de 7 milions que devia la federació. Això és una mica més d'un milió i mig d'euros.

El requeriment arriba després que Unió, que està en preconcurs de creditors, fes pública la seva voluntat de concórrer a les noves eleccions espanyoles. Des de Convergència, el diputat Francesc Homs va reclamar en una entrevista a "Els matins" que si els democristians es poden permetre pagar una nova campanya electoral també han de poder pagar el deute que tenen amb CDC.

La notícia coincideix amb l'anunci de l'eurodiputat d'Unió Francesc Gambús, que deixa la militància després de 22 anys per la falta de renovació interna que considera que hi ha en l'actual direcció. 

 
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut