Imatge d'arxiu de la façana de l'Audiència de Barcelona (ACN)
Imatge d'arxiu de la façana de l'Audiència de Barcelona (ACN)
Barcelona

Condemnat a vuit anys de presó un home que va clavar un ganivet a la seva parella

El jutge considera que, si la dona no hagués rebut ràpidament atenció mèdica, la ferida podria haver-li causat la mort

Actualitzat

L'Audiència de Barcelona ha condemnat a vuit anys de presó un jubilat que va intentar matar la seva dona de 45 anys amb un ganivet i davant del fill comú de tres anys, el setembre de l'any passat. La sentència considera provat que la parella va discutir per motius econòmics i que l'home va intentar matar la dona després que aquesta li llancés un got.

L'home, condemnat per un "delicte d'homicidi en temptativa", va clavar un ganivet d'onze centímetres de fulla a l'abdomen de la dona i va intentar clavar-li més ganivetades, però li ho va impedir la parella d'una filla de la dona. El jutge ha considerat que, si la dona no hagués rebut atenció mèdica ràpidament, la ferida "podria haver determinat la seva mort". A causa de la lesió, la victima va necessitar intervenció quirúrgica i transfusió de sang i va trigar 70 dies a curar-se, durant els quals va estar hospitalitzada una setmana.

El magistrat també han condemnat l'home a no poder-se acostar a la seva parella durant tretze anys i li imposen sis anys de llibertat vigilada un cop surti de la presó. A més, haurà de pagar una indemnització de més de 13.000 euros a la víctima.

Anar al contingut