El president de la Federació Catalana de Bancs dels Aliments, el president de la Generalitat i el president de Bancs dels Aliments de Barcelona, dur…
El president de la Federació Catalana de Bancs dels Aliments, el president de la Generalitat i el president de Bancs dels Aliments de Barcelona, durant la roda de premsa celebrada aquest dijous
Barcelona

Compte enrere per al Gran Recapte, que encara busca voluntaris

Encara fan falta 6.500 voluntaris per cobrir els 2.500 punts de recollida del 25 i 26 de novembre

RedaccióActualitzat

Aquest dijous s'ha donat inici a la vuitena edició d'El Gran Recapte d'Aliments, que tindrà lloc el 25 i 26 de novembre. Durant la roda de premsa, el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha demanat la col·laboració de tota la societat catalana per poder recollir el màxim de menjar.

Puigdemont ha explicat que encara falten 6.500 voluntaris, que es poden inscriure a la seva pàgina web, per arribar als 27.000 necessaris per cobrir a la perfecció els més de 2.500 punts de recollida que hi haurà repartits per més de 370 municipis diferents. El president ha recordat que Catalunya "sempre ha respost quan hi ha hagut necessitats" fent èmfasi que el cap de setmana que ve "hi ha una cita amb la solidaritat i el voluntariat".

Per altra banda, el president de la Federació Catalana de Bancs dels Aliments, Frederic Gómez, ha assegurat que aquest any no s'han marcat un objectiu pel que fa al pes que volen aconseguir amb el recapte. El seu objectiu aquest any és recaptar aliments que es conservin bé i que no requereixin gaire despesa energètica per cuinar, com ara oli, llet, conserves, entre d'altres.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut