Collboni ofereix la màxima col·laboració del govern municipal amb la justícia en la investigació sobre la gestió a BIMSA

ACN Barcelona.-El segon tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona i líder del PSC al consistori, Jaume Collboni, ha ofert la màxima col·laboració del govern municipal amb la justícia i amb les forces de seguretat en la investigació sobre la gestió de l'empresa municipal d'infraestructures (BIMSA) i la seva presumpta vinculació amb la trama de finançament irregular de l'antiga CDC. Collboni recorda que totes les actuacions que s'estan duent a terme responen a la gestió de l'organisme durant el mandat anterior i diu que "no té a veure amb el govern de la ciutat" actual. El líder del PSC ha evitat pronunciar-se sobre les noves passes que pugui fer el govern municipal quan se li ha preguntat sobre la possibilitat que l'Ajuntament es personi en la causa o sobre la creació d'una comissió d'investigació, com es reclama des de l'oposició. "Seria poc prudent. Cal deixar treballar la justícia abans de fer propostes o declaracions".

En aquest senti, l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, reunirà els portaveus dels grups municipals aquesta mateixa tarda a l'Ajuntament i està previst que posteriorment comparegui davant els mitjans de comunicació per donar les explicacions que des de l'Ajuntament es considerin oportunes.

Anar al contingut