Ada Colau en un acte amb motiu de la Diada a Santa Coloma de Gramenet (EFE)
Ada Colau en un acte amb motiu de la Diada a Santa Coloma de Gramenet (EFE)
Barcelona

Colau, predisposada a anar a votar l'1-O

L'alcaldessa de Barcelona mostra la "predisposició" a participar en el referèndum, però afegeix que "encara poden passar moltes coses"

RedaccióActualitzat

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, té la predisposició d'anar a votar en el referèndum de l'1 d'octubre. De tota manera, en declaracions al programa de ràdio "Carne Cruda" ha advertit que el panorama dels dies que vénen és incert:

 

"La meva predisposició és a fer-ho, encara que, d'aquí a l'1-O, poden passar moltes coses".  

 

Colau, que encara no ha aclarit si l'Ajuntament cedirà locals perquè es pugui votar a la capital catalana, ha remarcat que l'1-O "no és el referèndum que Catalunya necessita", però sí que el veu com "una mobilització legítima davant de la repressió de l'Estat." 

Consulta a les bases


Els comuns han començat aquest dimarts la consulta interna per definir la posició del partit davant de l'1 d'Octubre. La pregunta, aprovada dissabte, no fa referència al referèndum, sinó que defineix l'1 d'octubre com una "mobilització", i demana als militants si el partit hi ha de participar.

La direcció ja va aprovar donar-hi suport, però, ara, un "sí" implicaria fer una crida explícita a votar. Els inscrits podran contestar a la pregunta, per internet, fins dijous.

Els que ja s'han mullat per participar a l'1-O són el primer tinent d'alcalde, Gerardo Pisarello, i el també tinent d'alcalde Jaume Asens. 

ARXIVAT A:
11S
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut