Barcelona

Clausuren un club cannàbic del Raval que oferia gominoles amb marihuana

L'operació policial ha permès detenir cinc membres d'aquesta associació, que té uns 16.000 socis

RedaccióActualitzat

Una operació conjunta de la Guàrdia Civil i i la Guàrdia Urbana de Barcelona ha permès detenir cinc persones d'un club cannàbic del Raval per un presumpte delicte de tràfic de drogues. Els responsables d'aquesta associació, que s'ha clausurat, oferien gominoles amb marihuana a centenars de clients, la majoria turistes estrangers i molts d'ells menors. Es tracta de l'associació cannàbica 420, del número 7 del carrer Notariat de Barcelona, que té uns 16.000 socis.

Aquest club, que ja s'havia saltat almenys tres precintes administratius per infringir les ordenances municipals, oferia als socis diversos productes de marihuana, entre els quals hi havia unes gominoles de color verd i vermell amb THC –la substància activa del cànnabis– que anaven dins d'un plàstic sense detallar la composició.

Representants policials han explicat que aquestes gominoles, que es podien treure del local sense problemes, podien provocar sobredosi o intoxicació ja que, un cop digerides, els efectes eren retardats i no s'advertien fins a la digestió.

A l'escorcoll policial, els agents han intervingut 212 gominoles amb THC, més de tres quilos. També s'han trobat prop de sis quilos de marihuana, valorats en uns 30.000 euros; 269 grams d'haixix, amb un cost de 1.700 euros, i 74 cigarrets de marihuana.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut