Futbol

Carles Puyol firma la renovació amb el Barça fins el juny del 2016

Carles Puyol serà blaugrana fins al juny 2016. Aquest dimarts, el capità blaugrana ha firmat la renovació al costat del president, Sandro Rosell; el vicepresident esportiu, Josep Maria Bartomeu, i el secretari tècnic, Andoni Zubizarreta. L'acord de renovació ja es va anunciar el 18 de desembre. Puyol acabava contracte aquesta temporada.

RedaccióActualitzat
Carles Puyol serà blaugrana fins al juny del 2016. Aquest dimarts, el capità blaugrana ha firmat la renovació al costat del president, Sandro Rosell; el vicepresident esportiu Josep Maria Bartomeu, i el secretari tècnic, Andoni Zubizarreta. L'acord de renovació ja es va anunciar el 18 de desembre. Puyol acabava contracte aquesta temporada.

Després de firmar, Puyol ha agraït l'esforç del Barça per arribar a un acord i ha reiterat la seva il·lusió per jugar fins als 40 anys. "La meva idea era continuar aquí, seguir tots els anys que pugui. Firmar el contracte és important, però el més important és complir-lo", ha indicat el de la Pobla de Segur.

Als 34 anys, Puyol segueix sent un jugador imprescindible en els esquemes del primer equip del Barça, on va debutar-hi la temporada 1999-2000 procedent del filial. Des del 2004 és el primer capità de l'equip.

En el seu palmarès, destaquen 3 Lligues de Campions, 5 Lligues i 2 Copes i és el segon jugador de la història del Barça amb més partits oficials de blaugrana.


NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut