Francisco Camps a la Comissió sobre el finançament il·legal del PP (EFE)
Francisco Camps a la Comissió sobre el finançament il·legal del PP (EFE)

Camps reitera que el PP valencià no es va finançar amb diner negre

L'expresident de la Generalitat Valenciana, indignat durant la comissió perquè una diputada d'ERC utilitza el terme "País Valencià"

Actualitzat

A la comissió que investiga el presumpte finançament il·legal del PP, Francisco Camps ha assegurat que els comptes del PP valencià eren legals i ha reiterat que continua sentint el suport i l'afecte de tot el partit, incloent-hi el de Mariano Rajoy i María Dolores de Cospedal.

En relació amb les acusacions de l'ex-secretari general Ricardo Costa, que va assegurar que el PP es va finançar amb diner negre, Camps ha assegurat que tot respon a una estratègia de la defensa i que Costa sempre ha dit el contrari.


"Jo crec que el senyor Costa està en el seu dret legítim de defensa; el que sí que se és que ha variat en les dues últimes setmanes el que durant nou anys ha dit a la Junta directiva nacional (del PP)."

"És impossible que ningú vulgui que jo estigui al banc dels acusats perquè tothom sap que sóc una persona honrada i un polític honorable."

 

 

Camps: "El País Valencià no existeix"

La compareixença de l'expresident de la Generalitat valenciana ha tingut els seus moments de tensió quan Francisco Camps s'ha mostrat indignat perquè la diputada d'ERC Ester Capella li feia preguntes fent servir l'expressió "País Valencià". El president de la Comissió ha donat la raó a la diputada republicana.

Francisco Camps: "Perdoni, president, però és que no puc suportar aquest insult al qual estic sotmès per part de la senyora diputada. No existeix el País Valencià; existeix la Comunitat Valenciana."

President de la Comissió: "Tenen tot el dret d'expressar-ho, una altra cosa és que vostè té tot el dret d'estar en desacord. Jo li prego que, en comptes d'interpretar-ho com un insult, ho interpreti com el que és, una diferencia de concepcions."

F. Camps.: "Jo no estic disposat, com a expresident de la Generalitat, que ningú aquí, en aquesta cambra, inclogui la Comunitat Valenciana en els Països Catalans."

Dimecres, Camps està citat com a testimoni en el judici sobre el presumpte finançament il·legal del PP valencià que se segueix a l'Audiència Nacional.


 

 

ARXIVAT A:
CorrupcióJudicialPP
Anar al contingut