Björk completa la programació de Sónar 2017
Björk completa la programació de Sónar 2017
Barcelona

Björk completa la programació del Sónar 2017

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona acollirà "Bjork digital", una exposició amb la realitat virtual com a protagonista

RedaccióActualitzat

Darrera incorporació, i sonada, al cartell del festival Sónar d'aquest any. Es tracta de la cantant i artista islandesa Björk, que vindrà a Barcelona amb una triple proposta.

La nit inaugural l'artista farà de DJ amb un recorregut de 4 hores pels gèneres que més l'han influït. També donarà una conferència sobre la seva relació amb el món audiovisual, però el plat fort serà l'exposició "Björk digital", que s'instal·larà durant 3 mesos al CCCB, amb la realitat virtual com a protagonista i una mostra de la seva col·laboració amb alguns dels millors artistes visuals.

El festival allarga la seva programació a pràcticament una setmana i s'associa amb altres exposicions: "David Bowie is" al Museu del Disseny, i una altra de dedicada a Brian Eno a l'Arts Santa Mònica, que s'inaugurarà la mateixa setmana.

El Sónar, que es farà del 14 al 18 de juny, tindrà més de 140 actuacions en 9 escenaris diferents.  

Sónar+D

Els eixos principals del 5è Sónar+D seran les noves narratives de la realitat virtual, les experiències immersives, l'impacte de la intel·ligència artificial a les arts, els moviments maker i les noves tecnologies musicals. Al seu torn, Sónar+D avança aquest any un dia la seva obertura amb el Networking Day (dimecres 14 de juny), una jornada de formació i debat exclusiva per a professionals.

Anar al contingut