Bernat Pellisa, alcalde de Rasquera, en una imatge d'arxiu.
Absolen l'exalcalde de Rasquera, Bernat Pellisa, de conrear marihuana
Rasquera

Bernat Pellisa, l'alcalde Rasquera, renunciarà avui a l'alcaldia

L'alcalde de Rasquera, Bernat Pellisa, renunciarà avui a l'alcaldia després que ara fa poc més d'un any no va aconseguir el suport que demanava per al projecte de plantació de cànnabis. Bernat Pallisa ha dit que no se'n va per la porta del darrere, tot i que se sent molt cansat.

RedaccióActualitzat
L'alcalde de Rasquera, Bernat Pellisa, renunciarà avui a l'alcaldia després que ara fa poc més d'un any no va aconseguir el suport que demanava per al projecte de plantació de cànnabis.

Pellisa farà efectiva la seva promesa de deixar l'alcaldia donant pas al càrrec a la segona tinent d'alcalde, Dolors Subirats, aquest divendres al vespre. Pellisa ha dit que no se'n va per la porta del darrere, tot i que se sent molt cansat.

Pellisa ha anunciat que, amb la seva marxa, quedarà enterrat el projecte que ha catapultat el municipi internacionalment: la plantació de cànnabis per a una associació d'autoconsum.

Segons l'alcalde, la iniciativa és ara "inviable", no només per la resolució en contra del contenciós administratiu presentat pel govern espanyol, sinó també perquè no es va aconseguir la majoria suficient del 75% dels veïns. Segons ha anunciat, la presentació del recurs davant el TSJC serà l'última maniobra legal que intentarà el consistori per salvar el projecte.
Anar al contingut