Ada Colau amb els treballadores en vaga de Movistar
Ada Colau amb els treballadores en vaga de Movistar
Barcelona

Barcelona en Comú avisa Telefònica que frenarà el contracte a l'Ajuntament si no negocia amb els treballadors

La formació d'Ada Colau ha anunciat que frenarà un contracte de 3,2 milions amb Telefónica a l'Ajuntment i no signarà cap altre a partir d'ara

RedaccióActualitzat

Barcelona en Comú fa valer l'anomenat Compromís de les Escales i avisa Telefònica que el seu contracte a l'Ajuntament perilla si no negocia amb els treballadors.

La formació d'Ada Colau ha anunciat que frenarà un contracte de 3,2 milions amb Telefónica a l'Ajuntament i no en signarà cap altre a partir d'ara fins que l'empresa accepti seure en una taula de negociació amb el grup de tècnics subcontractats que fa 53 dies que estan en vaga i fa una setmana que ocupa el Mobile World Center.

El responsable d'eix de treballs i precarietat de BCN en Comú i futur regidor, Josep Bel, ha anunciat la decisió del partit guanyador de les eleccions, i ha destacat que la futura alcaldessa, Ada Colau, s'ha ofert per actuar com a mediadora entre empresa i vaguistes.

Altres formacions com Guanyem Badalona en Comú, on hi ha la CUP, també s'han sumat a l'avís a Telefónica.

Barcelona en Comú és un dels partits, com ERC, la CUP i Ciutadans, que va signar el Compromís de les Escales en que es compometien a no signar contractes amb empreses que no garanteixin els drets mínims dels treballadors.

Anar al contingut