LLIGA DE CAMPIONS

Barça i Madrid es veuran les cares en les semifinals de la Lliga de Campions

Gran semifinal de Lliga de Campions la que es viurà entre el Barça i el Reial Madrid, després que l'equip blanc ha vençut el Bayern de Munic per 2-0. La notícia destacada és que Figo, que ha vist una targeta groga, es perdrà el partit de tornada al Camp Nou. Els gols del partit han estat obra d'Helguera, en el minut 69, i de Guti, en el 85. D'altra banda, el Deportivo de la Corunya ha quedat eliminat de la competició en perdre al camp del Manchester per 3-2. Els anglesos s'enfrontaran amb el Bayer Leverkusen en semifinals.

R. Madrid, 2 - Bayern de Munic, 0 El Madrid ha estat molt superior durant tot el partit. L'esforç dels homes de Del Bosque, que avui ho han donat tot, ha tingut fruit. La primera part ha estat totalment del Madrid, però, tot i així, els madridistes no han fet cap xut entre els tres pals. En aquests primers 45 minuts de joc, Raúl i Morientes han tingut d'ocasions que no han aprofitat. En el minut 53, Zidane ha tingut a les botes l'oportunitat més clara fins aleshores, després d'un gran control, però el seu xut s'ha estavellat a l'escaire. Poc després, Figo, en una picabaralla amb Effenberg, ha vist una targeta groga que no li permetrà jugar el partit d'anada de semifinals, al Camp Nou. En el minut 69 ha arribat el gol. Roberto Carlos penja una pilota a l'àrea i Helguera l'envia al fons de la xarxa. Aquest no seria l'únic gol de la nit. Un altre de Guti, en el minut 84, ha fet aixecar tot el Bernabéu, que ja pensa en el partit del dia 23 d'abril, al Camp Nou, contra l'etern rival. EL DÉPOR, ELIMINAT Manchester, 3 - Deportivo, 2 L'equip anglès ha estat molt superior. Els gallecs no han pogut deixar els nervis a la banqueta, sobretot els davanters, que avui no han estat perillosos. La primera ocasió clara del Manchester ha arribat en el minut 10. Molina s'estira i treu una mà miraculosa. Només dos minuts després arribaria la primera ocasió dels gallecs. Tristán, tot sol davant del porter Barthez, no sap resoldre. Solskjaer, que ha entrat al terreny de joc per substituir Beckham, que s'ha lesionat, ha inaugurat el marcador a Old Trafford, en el minut 21. Ja complert el minut 45, el Deportivo ha empatat el partit amb un gol en pròpia porta de l'exblaugrana Blanc, que ha desviat un xut de Romero per la banda esquerra. Encara semblava que hi havia esperances. Però el mateix Solskjaer, en el minut 55, ha aprofitat una passada en profunditat de Verón per fer el segon. I si encara era poc, el Deportivo s'ha quedat amb un home menys per expulsió de Scaloni per protestar. En el minut 69 arribaria el tercer gol dels anglesos, obra de Giggs. Duscher també ha estat expulsat. El Deportivo es quedava amb nou homes, però, tot i així, encara ha aconseguit un últim gol, poc valuós, ja en temps de descompte, obra de Djalminha.