Imatge d'arxiu d'un atemptat comès pels rebels islamistes d'Al-Shabab  (Font: Reuters)
Imatge d'arxiu d'un atemptat comès pels rebels islamistes d'Al-Shabab (Font: Reuters)
Mogadiscio

Ascendeix a 30 el nombre de morts en l'assalt a un hotel de Mogadiscio, a Somàlia

Trenta persones han mort en l'assalt a un hotel de Mogadiscio, segons el darrer balanç que n'han donat fonts oficials. Les víctimes mortals de l'atac són 6 diputats del Parlament, 4 funcionaris del govern i civils que en aquell moment eren a l'hotel. Ho ha dit el vicepresident del país. L'hotel era lloc habitual de trobades polítiques i es troba a prop de la seu de la presidència somali i del Parlament, lluny del front de combat. Un dels agressors ha estat detingut, segons el ministre d'Informació del país.

Actualitzat
L'atac a un hotel de la capital somali que ha acabat amb almenys 30 morts s'atribueix als rebels islamistes del Shebab. Alguns testimonis han descrit l'assalt i han explicat que dos homes, amb uniformes militars, han obert foc contra la gent i després han fet detonar els explosius que duien a sobre.

L'assalt coincideix amb el segon dia d'ofensiva dels insurgents contra les forces regulars i de la Unió Africana a Mogadiscio. Somàlia viu en un estat permanent de guerra des de fa anys, sense cap govern real des del 1991 i sota el domini de líders tribals, bandes i milicians.

Anar al contingut