Barcelona

Artur Mas diu que als socialistes se'ls veu el llautó amb el Palau de la Música

El candidat de Convergència i Unió, Artur Mas, creu que la decisió del Consorci del Palau de la Música de sumar-se a la petició de la Fiscalia d'investigar a banda el suposat finançament de Convergència Democràtica és un pas més dels socialistes per perjudicar CiU en plena campanya.

Actualitzat
Artur Mas ha dit que "se'ls veu moltíssim el llautó, actuen contra un partit com el nostre, però s'obliden de l'hotel del Palau de la Música, que afecta directament l'Ajuntament de Barcelona, el partit socialista. Se'ls veu molt el llautó i a més ho fan en plena campanya electoral, però no penso entrar en polèmica perquè és segurament el que ells voldrien. Nosaltres, per tant, campanya positiva en la nostra línia i davant d'aquestes provocacions i d'aquestes pells de plàtan, un somriure, que és el nostre eslògan".

Mas s'ha mostrat convençut que els casos de suposada corrupció o pràctiques irregulars que afecten la política catalana no contribuiran a fer de l'abstenció un dels titulars del 28-N. "Jo espero que no perquè al final la gent ja interpreta, ja intueix, que quan s'utilitzen aquests casos en plena campanya electoral és responent a interessos purament partidistes".

La federació ha dedicat el matí a exposar el seu programa cultural. Artur Mas ha contestat a les preguntes de gent del sector que han participat a l'acte a través d'un vídeo. S'ha compromès, per exemple, a aplicar la llei del cinema de manera progressiva i restablint el diàleg amb els professionals.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut